WEDDINGPLANNING

Geen tijd om je bruiloft zelf in te plannen? Of gewoon geen zin en wil je zonder stress kunnen genieten van jullie dag? Huur dan Yes Events in voor de complete organisatie van jouw bruiloft. Samen bespreken we de wensen en gaan we bekijken hoe we jou hierbij van dienst kunnen zijn.

Hoe Yes Events kan helpen 

Full-Service Arrangement

Alles van A tot Z geregeld, voor een écht ontspannen bruiloft; dat is het Full-Service Weddingplanner Arrangement. Als weddingplanner weet Yes Events als geen ander wat bij de organisatie van een onvergetelijke bruiloft komt kijken. Daarom zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en je zorgeloos kan genieten van jullie dag! Vanuit jarenlange ervaring heeft Yes Events een groot netwerk in de trouwbranche opgebouwd, met diverse leveranciers waar we jullie droombruiloft mee kunnen realiseren.


Vraag een offerte aan

Schakel Yes Events in als professionele ceremoniemeester, zodat jullie geliefde gasten ook zorgeloos kunnen meegenieten van jullie dag. Als ceremoniemeester nemen we van te voren alles grondig door en maken we een gedetailleerd draaiboek. Daarnaast checken we alle afspraken die jullie hebben gemaakt met de leveranciers. Op de dag zelf zijn we uiteraard aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Ceremoniemeesterschap

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Trouwcoach

Waar begin je bij het plannen van een bruiloft? Als trouwcoach helpt Yes Events je graag op weg met tips en advies in een twee uur durend gesprek. Ook als je tijdens de organisatie vastloopt kan Yes Events bijspringen, bijvoorbeeld bij het nalopen van afspraken en het controleren van het opgemaakte draaiboek.